OM. Cants i oracions dels monjos budistes
0 comentari/s Visitat 1026 Cops
ISBN: 978-84-9191-092-3
Data de publicació: 06/01/2020
Nombre de pàgines: 280
Format: llibre
Col·lecció: Vària
Matèria: Budisme

Portada en alta resolució:

PVP : 18.00 €

Material Didàctic
Resum

Aquest llibre recull els textos més rellevants que canten a diari els monjos i els laics de les principals tradicions budistes. Expressen una profunda filosofia sobre l'existència i, alhora, una gran devoció pel Buda i el seu Dharma, que és el Camí ensenyat pel mestre per posar fi al sofriment en aquesta mateixa vida, i que els seus fidels, la Sangha, transmeten de mestre a deixeble, de generació en generació.
En el món budista, cantar, com meditar, té un mèrit espiritual per a la persona que ho fa: l'allibera de mal karma. Però, de manera altruista, també pot transferir el mèrit assolit a altres éssers com a demostració de no aferrament i compassió. És el sentit místic del cant: tot és un, i aquest un queda unit pel cant.
En diferents idiomes, amb diferents cultures, amb diferents ritus, al cap de dos mil cinc-cents anys, Buda, Dharma i Sangha segueix sent el mantra que uneix tots els budistes del món en un cant que sol començar amb l'OM, el so primigeni que va generar el nostre univers. Els ritus, com els cants, són l'expressió d'allò que difícilment pot ser explicat amb discursos.

FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:Comentari/s
0 Comentari sobre :OM. Cants i oracions dels monjos budistes »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.