EVAM. Escrits i llibres de la saviesa dels monjos budistes
0 comentari/s Visitat 1276 Cops
ISBN: 978-84-9191-106-7
Data de publicació: 03/04/2020
Nombre de pàgines: 352
Format: llibre
Col·lecció: Vària

Portada en alta resolució:

PVP : 22.00 €

Material Didàctic
Resum

Evam maya srutam, «així he sentit», són les paraules que introdueixen els Sutres més antics del budisme i donen títol al present llibre. Evam expressa la transmissió fidel d’allò que ha estat dit pel mestre.
Aquest llibre, continuació d’OM, Cants i Oracions dels monjos budistes, aplega alguns dels texts més rellevants dels grans mestres budistes i els tres llibres de la saviesa que han inspirat les principals escoles búdiques: Dhammapada, el recull d’aforismes del Buda; Tao Te Ching, els fonaments del taoisme, i Bhagavad Gita, l’essència del ioga.
Hi ha texts poètics, com els del mestre del Mont Fred, de Sengcàn, Ryokan o Milarepa; simbòlics i esotèrics de les escoles vajrayana, com el del Bardo Thodol, el llibre tibetà dels morts; manifestos, com els de Rinzai o Dogen, i filosòfics d’alta abstracció, com els de Nagarjuna o el Dalai Lama.
Ningú, però, no s’ha de quedar en les paraules. Cal meditar. Aquesta és la real essència de la pràctica budista i del desvetllament de la veritable natura d’un mateix.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Comentari/s
0 Comentari sobre :EVAM. Escrits i llibres de la saviesa dels monjos budistes »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.