Poesies musicades d'Eulària Anzizu
0 comentari/s Visitat 2707 Cops
ISBN: 978-84-9883-895-4
Data de publicació: 06/03/2017
Nombre de pàgines: 80
Format: llibre
Col·lecció: Scripta et Documenta
Matèria: Poesia

Portada en alta resolució:

PVP : 13.70 €

Material Didàctic
Resum

Els compositors de la música de les sis poesies d'Eulària Anzizu que s'ofereixen en aquest llibre van ser coetanis a ella:
Gaietà Casadevall fou compositor,  pianista i organista. Va compondre obres de música religiosa, cançons d'àmbit profà i diverses peces per a piano. Va musicar, també, molts poemes de Jacint Verdaguer. 
Robert Goberna i Franchi va formar-se musicalment a l'escolania de Montserrat. Va compondre moltes obres religioses, així com obres corals profanes, música de càmera i cançons, i una notable producció de composicions per a orgue.
Josep Masvidal es formà amb A. Barba. Fou ordenat sacerdot i va ser mestre de capella de l'església de Sant Pere de les Puel·les i, a partir de 1895 i fins la seva mort, de l'església del Pi, ambdues de Barcelona. L'obra conservada és religiosa i fou molt editada. 
Isabel Güell López, marquesa de Castelldosrius, era cosina d'Eulàlia Anzizu. Es formà amb el compositor de càmera de la família Josep García Robles, i a París amb l'organista Eugène Gigout. Va compondre nombroses obres, entre les quals una col·lecció de cançons sobre textos de Jacint Verdaguer; també compongué música de càmera i religiosa.


Comentari/s
0 Comentari sobre :Poesies musicades d'Eulària Anzizu »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.