Mestres Catalans de l'exegesi historicocrítica
0 comentari/s Visitat 2341 Cops
ISBN: 978-84-9883-936-4
Data de publicació: 01/10/2017
Nombre de pàgines: 315
Format: llibre
Col·lecció: Scripta et Documenta
Matèria: Història de les Religions

Portada en alta resolució:

PVP : 23.00 €

Material Didàctic
Resum

Els mètodes historicocrítics són un tresor eclesial reconegut pels principals documents pontificis, són una porta oberta al debat i al progrés dels estudis bíblics, són un referent indefugible per als nous mètodes d’anàlisi bíblica que es proposin interpretar la Sagrada Escriptura de manera encarnada i amb una exegesi contrastada.
Aquest llibre és un reconeixement agraït a la generació de professors catalans de Sagrada Escriptura que han marcat la docència postconciliar en centres teològics principalment catalans, romans i centreamericans.
També s’hi trenca una llança a favor dels mètodes historicocrítics que aquests professors han ensenyat i ensenyen amb tossuda convicció. Aquesta metodologia d’anàlisi que ells ens han transmès dinamitzà els canvis eclesials del Concili Vaticà II i ha esdevingut un signe d’identitat de la docència i la investigació bíblica del nostre país.

Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Mestres Catalans de l'exegesi historicocrítica »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.