La Nova Cançó. Estudis de literatura i música
per
0 comentari/s Visitat 724 Cops
ISBN: 978-84-9191-010-7
Data de publicació: 01/11/2018
Nombre de pàgines: 320
Format: llibre
Col·lecció: Textos i Estudis de Cultura Catalana
Matèria: Música, Història

Portada en alta resolució:

PVP : 23.00 €

Material Didàctic
Resum

La Nova Cançó és una de les màximes contribucions a la cultura literària, musical i espectacular del país i d'Europa des de mitjans segle XX. Des de la reivindicació augural entre els anys 1959 i 1962, les tendències de rebel·lió i de modernitat a partir del 1968 es diversifiquen en diàleg de successives generacions amb els moviments poeticomusicals internacionals. Amb la cançó des del Mediterrani com a màxima referència històrica, a través de la interpretació original i la musicació de poesia clàssica i contemporània. 
El llibre estudia el panorama dels creadors-intèrprets i les diverses creacions en el context geogràfic i social: la relació entre la cançó popular antiga i la moderna; les musicacions dels poetes de referència; la relació amb la chanson, la canzone i el folk, el pop i el rock; i els procediments estilístics i temàtics, a través de les metàfores cantades "al vent del món".

 

FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :La Nova Cançó. Estudis de literatura i música »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.