En Bernat i el pirata Barba-rossa
1 comentari/s Visitat 17424 Cops
ISBN: 978-84-9883-699-8
Data de publicació: 01/09/2014
Nombre de pàgines: 68
Format: llibre
Col·lecció: Novel·la gràfica infantil
Matèria: Llibre Infantil i Juvenil
Il·lustradors: Cunyat, Pol   
Portada en alta resolució:

PVP : 14.00 €

Material Didàctic
Resum

En Bernat no surt mai a navegar amb els amics perquè només de veure un vaixell ja es mareja com una sopa. Però encara hi ha una cosa que el té més amoïnat, i és que la costa és plena de galeres de pirates sanguinaris amb el temible Barba-rossa al capdavant. En Bernat, malgrat la seva por a la mar i el terror que li provoquen els pirates, s'embarcarà en una aventura trepidant i plena de misteri. 
 
En Barba-rossa va ser un pirata que al s. XVI actuava a la costa catalana. Al llibre s’hi esmenten un munt de pobles costaners per on va passar i arrasar: Calella, Pineda, Calonge, Badalona, Palamós, Cadaqués i molts altres que queden del tot situats en el mapa dibuixat a la part interior de la coberta. A l’interior de la contracoberta, hi trobarem una fantàstica galera, on s’indiquen els noms de totes les parts i elements d’un vaixell pirata.
 
Altres títols: El bandoler de la corona


Ressenyes


Comentari/s
1 Comentari sobre :En Bernat i el pirata Barba-rossa »
  • #0
    mcolome diu: Un llibre molt divertit, per petits i grans, amb fantàstiques il·lustracions. Aventures trepidants a la costa catalana. Hi apareixen tots els pobles del nostre litoral i els nens poden aprendre moltes coses i passar-s'ho la mar de bé.

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.